23:21

суббота,
27 апреля

Видео Відео

Перша Леді дала поради щодо зняття психологічної напруги

Перша Леді дала поради щодо зняття психологічної напруги
Дружина Президента радить українцям частіше дякувати навколишнім та самим собі, адже це дозволяє зняти психологічну напругу.

Відповідний допис Зеленська оприлюднила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Слово, що має суперсилу. Його знає кожен з нас. Це слово – дякую. І, виявляється, воно також рятує від стресу. Вчені довели: коли ми дякуємо, то переживаємо великий спектр позитивних емоцій. Так само відбувається, коли ми приймаємо вдячність від інших людей. І коли інші способи зняти психологічну напругу недоступні - як то спорт чи медитація — проста практика вдячності додає сил, енергії, впевненості», - розповіла перша леді.

Саме цьому присвячена шоста серія анімаційних відеороликів, створених ГО «Безбар'єрність» спільно з МОЗ за підтримки ВООЗ у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я.

Зеленська додала, що наразі, крім цього відео, доступні ще сім епізодів, усі вони мають субтитрування та переклад українською жестовою мовою.

«Навіть у момент небезпеки дякувати — це наче впустити трохи світла у бомбосховище. Адже у темні часи подяка підсвітить вам те хороше, що ви маєте у житті й заради чого варто боротися. Дякуймо ЗСУ за те, що оберігають нас від ворога. Дякуймо оточуючим, які підтримують й допомагають. Але не забувайте дякувати собі — адже саме ви щодня знаходите сили на боротьбу», - наголосила дружина Президента.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
27 апреля
26 апреля
25 апреля